vineri, 2 ianuarie 2015

Pentru ca 2015 vrem sa fie un an bun si pentru dvs si pentru noi, MARGAS INSTAL va ofera o SUPER PROMOTIE la SISTEMUL DE INCALZIRE IN PARDOSEALA DIN GAMA PREMIUM! Pentru orice comanda de INCALZIRE IN PARDOSEALA, VARIANTA PREMIUM, plasata pana la 31 IANUARIE 2015*, beneficiati de MONTAJ GRATUIT**! (oferta supusa unor termene si conditii. Mai multe detalii pe www.margas.ro)


Verificarea echipamentelor de incalzire si a instalatiilor 



In calitate de firma de service in domeniul incalzirii in pardoseala, am primit de multe ori solicitari din partea clientilor sa identificam scurgerile din conductele de apa calda sau din sistemele de incalzire in pardoseala. Noi reusim sa identificam potentialele scurgeri de sub podea cu placi de faianta, gresie, parchet sau orice alt tip de pardoseala. Cautarea punctelor implica cel mai adesea mult timp si efort, insa nu si in cazul nostru.

Pentru a detecta scurgerile in conductele de incalzire sau pentru a realiza o inspectie completa a unei instalatii, intr-un mod fiabil, trebuie sa stim in primul rand ruta acestora. Specialistii MARGAS INSTAL identifica cu mare precizie traseul conductelor si pot identifica scurgerile fara sa distruga bucataria, sufrageria, baia sau spatiul de lucru al clientilor, utilizand camere in termoviziune profesionale. Acestea ne ajuta sa dectectam anomaliile termice, fara contact pentru inspectarea usoara a conductelor de incalzire, verificarea rapida a instalatiilor si supravegherea eficienta a echipamentelor de incalzire in pardoseala.

MARGAS INSTAL va ajuta sa castigati timp si sa va reduceti semnificativ costurile, concentradu-ne doar pe sectiunile de conducta care prezinta probleme, avand si posibilitatea de a verifica daca este necesara o operatiune de curatare a sistemelor de incalzire cu apa sub presiune sau cand aceasta este necesara. Asadar, folosind camera in termoviziune, vom reusi sa verificam rapid starea si nivelul de performanta al instalatiei de incalzire, detectand foarte usor orice defect sau anomalie. Orice lucrare de instalare a incalzirii in pardoseala efectuata de catre MARGAS INSTAL, este finalizata cu o verificare cu camera in termoviziune pentru a verifica ca incalzirea in pardoseala functioneaza eficient si ca noul sistem a fost instalat corespunzator.

In plus fata de verificarea instalatiei,camerele noastre in termoviziune pot detecta starea conexiunilor pe tur si retur. Fluctuatiile mari de temperatura pe retur indica un defect al sistemului. In interiorul locuintelor, infiltrarile de apa si daunele produse de umezeala pot fi localizate usor si fiabil cu ajutorul unei camere in termoviziune – fara a fi necesara distrugerea peretilor sau a pardoselii. Racirea produsa de evaporarea apei conduce la o temperatura diferita a suprafetei, temperatura perceputa de camera de termoviziune, fapt ce permite determinarea fiabila a daunelor produse de apa.


Va recomandam sa apelati cu incredere la specialistii nostri pentru o inspectie de mare precizie pentru instalatiile dumneavoastra. Nu este nevoie sa scoateti toata pardoseala in cazul unor probleme la sistemul de incalzire, sa spargeti peretii sau sa produceti mari daune in casa. 

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati:
0727.958.167; 0743.627.427
office@margas.ro
www.margas.ro
sau dati click AICI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu