joi, 4 decembrie 2014

PROMOTIA IERNII LA SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA!

Luna cadourilor aduce o SUPER PROMOTIE la sistemul de INCALZIRE IN PARDOSEALA TECE, oferit de catre MARGAS INSTAL!

La orice comanda de INCALZIRE IN PARDOSEALA, din gama PREMIUM, plasata pana la data de 31 ianuarie 2015, beneficiezi de MONTAJ GRATUIT!

Oferta este valabila in cazul proprietatilor aflate in zona Bucuresti - Ilfov si doar in cazul comenzilor pentru sistemul de INCALZIRE IN PARDOSEALA din gama PREMIUM! Montajul poate fi efectuat pana la sfarsitul lunii februarie 2015, insa conditia este sa plasati comanda pana la 31 ianuarie 2015.

http://www.margas.ro/calculator-incalzire-in-pardoseala-tece-premium-ro-p-165.html
Va puteti calcula singuri costurile pentru un sistem de incalzire in pardoseala TECE, din gama PREMIUM, dan click pe calculator AICI!

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor de incalzire in pardoseala, MARGAS INSTAL asigura servicii profesionale de instalare si punere in functiune pentru o gama variata de echipamente, menite sa asigure un confort sporit in orice locuinta: incalzire in pardoseala, pompe de caldura, instalatii solare, centrale termice, statii dedurizare si nu numai....

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati:
0727.958.167; 0743.62.427
office@margas.ro
www.margas.ro

* Oferta este valabila pentru suprafete de minim 150 mp si doar cu plata integrala a materialelor
* Perioada limita pentru montaj este pana la sfarsitul lunii februarie 2015
* Oferta nu include costul de montaj pentru coloanele de distributie.
* Calculatorul de pardoseala nu se impune, de baza fiind in continuare calculul realizat de catre un inginer din cadrul companiei MARGAS INSTAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu